Стійкість одного-стійкість мільйонів

розміщено в: Без рубрики | 0

До Дня ментального здоров’я Черкаською обласною військовою адміністрацією був проведений захід для дітей і дорослих День спільнодії «Стійкість одного – стійкість мільйонів». Учасники приймали участь у панельній дискусії « Моя стійкість – у допомозі іншим». Відбулась презентація від Ліги Старшокласників підсумків обласного фестивалю проєктів ментального здоров’я , в якій активну участь приймав наш студент 1 курсу спеціальності 223 Медсестринство ОП «Лікувальна справа» Лавриков Микола.
-Допомогти кожному знайти можливості посилення власної стійкості, навчити, як розвивати її самостійно, а якщо людина не справляється сама — підтримати фаховими сервісами, які впроваджуються у кожній сфері: медицині, освіті, соціальній сфері, зайнятості, секторі безпеки і оборони, бізнесах, громадському секторі – ця спільнодія є основою української стійкості, – наголосила перша заступниця очільника області Наталія Кравченко. – І задля розбудови сервісів із надання психологічної підтримки та допомоги кожному українцеві на обласному рівні докладаємо максимум зусиль.
За результатами розбудови системи ментального здоров’я у 2023-2024 Черкаська медична академія отримала відзнаку у номінації : ІННОВАЦІЯ «ТИ ЯК?» У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я
Також до Дня ментального здоров’я на загал презентували обласний План заходів на 2024 – 2026 роки та результати розбудови системи психічного здоров’я в регіоні.