Вшанування захисників і захисниць України

розміщено в: Без рубрики | 0

ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ТА ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ, СПІВРОБІТНИКИ АКАДЕМІЇ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ХВИЛИНИ МОВЧАННЯ.

1 жовтня Україна вшановує своїх героїв — захисників та захисниць, які щоденно борються за нашу свободу, незалежність і мирне небо над головою. Це свято є символом вдячності тим, хто з відвагою стоїть на захисті нашої держави, захищаючи її кордони і кожного з нас. До Дня захисника і захисниці України студенти  підготували матеріал про здобувачів освіти та викладачів Академії, які брали та беруть участь у воєнних діях, що боронять незалежність та суверенітет нашої Батьківщини. Хвилиною мовчання була вшанована пам’ять випускників Академії, які загинули боронячи Україну. Їх мужність і відданість рідній країні завжди пам’ятатимуть!

В Науковій медичній бібліотеці в рамках круглого столу відбулася зустріч студентів із діючими бойовими медиками, які є здобувачами освіти Черкаської медичної академії: Валентиною Нагорною та Даніїлом Ляшкевичем.
Вони розповіли про будні медиків на війні, про пережитий біль за долі захисників та радість за врятовані життя.
Присутні на зустрічі виразили захоплення мужністю та силою духу наших героїв та побажали всім ПЕРЕМОГИ та повернення до мирного життя.