Засідання методичного об’єднання керівників і кураторів груп

розміщено в: Без рубрики | 0

24 вересня 2024 року відбулося засідання Методичного об’єднання керівників та кураторів груп Черкаської медичної академії, на яке були запрошені проректори, завідувачі кафедр, завідувачі відділень, голови циклових комісій. На порядку денному розглядалися основні напрямки планування виховної роботи Академії на 2024-2025 н.р., питання адаптації студентів перших курсів та етики і деонтології міжособистісного спілкування викладача і студента вищого медичного закладу освіти.
Заслухали заступника керівника коледжу з виховної роботи Олену Маслюк, яка зазначила, що при плануванні виховної роботи Академії на поточний навчальний рік були враховані методичні рекомендації «Реалізація основних напрямків виховної роботи у 2024-2025 навчальному році» та заплановані заходи національно-патріотичного, військово-патріотичного виховання, поваги до державних символів, патріотичної свідомості, державної мови як національної цінності та важливого атрибуту громадянської ідентичності, передбачені Операційним планом заходів з реалізації у 2023-2025 роках Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України.
Також виступила Людмила Олійник, яка поділилася досвідом особистої роботи керівника групи з питань адаптації здобувачів освіти. А Юлія Федченко детально висвітлила сутність питання міжособистісного спілкування між викладачем і студентом.
Всі учасники засідання підтвердили думку, що єдність навчання, виховання та розвитку здобувачів освіти забезпечується спільними зусиллями всіх учасників освітнього процесу.