Випускний 2021!

размещено в: Події | 0

Колектив Черкаської медичної академії на чолі з ректором Губенко Інною Яківною  вітає випускників 2020-2021 навчального року! Медична  спільнота України прийняла до своїх лав 557 молодих фахівців нашого навчального закладу.

З вітальним словом до випускників  звернулась Ректор академії,  яка привітала студентів та батьків з цією подією. Інна Яківна подякувала батькам випускників за те, шо вони виховали справжніх патріотів України, а науково-педагогічним працівникам  за щоденну кропітку працю, аби країна отримала висококласних спеціалістів медичної галузі! За роки навчання, зазначила Інна Яківна, наші студенти здобули професійні  знання та навички, доклали немало зусиль, проявляючи наполегливість і бажання вчитись, йти вперед. А від сьогодні  випускники йдуть у доросле життя з впевненістю і гордістю, прославляючи академію достойними вчинками.

Ми дуже пишаємось, що саме Черкаська медична академія сьогодні випустила перших в Україні Парамедиків!!! Бригада у складі 24 молодих фахівців готова до виконання завдань, поставлених державою.

Третій рік поспіль дипломи магістрів отримують магістри-медсестринства.

З вітальним словом від групи, сповненим  щирими словами вдячності і шани, звернулась до ректора академії  заступник медичного директора з медсестринства, Заслужений працівник охорони здоров’я України, головний позаштатний спеціаліст із сестринської справи УОЗ ОДА Хрєнова Л.З.

Урочисте отримання дипломів  залишиться  найяскравішою подіє  у житті  наших випускників — фельдшерів та фармацевтів. Цей  день є результатом багаторічного навчання студентів, щоденної відданості викладачів та турботи батьків. У 2020-2021 навчальному році академія також  випускає 23 юнаків- фахівців лікувальної справи для потреб ЗСУ України та інших силових структур, що готові стати на захист Батьківщини.

Неймовірні зворушливі відчуття у присутніх викликало вітання учасників художньої самодіяльності. Щаслива подія в житті кожного студента- закінчення навчання і отримання диплома, але більшість студентів планує продовжувати свій професійний рівень знать в стінах рідної Alma Mater!